Baruno Interijer d.o.o. je privatna tvrtka prisutna na hrvatskom tržištu od 1997 godine.Osnovna dijelatnost tvrtke je prodaja i ugradnja raznih vrsta podova, PVC i tekstilnih podova, parketa, sportskih podova , duplih podova, otirača, taktilnih traka. Obzirom na dugogodišnje iskustvo naša je firma priznata po kvaliteti podnih obloga koje nudi. U proteklih desetak godina opremili smo duplim podovima i tekstilnim podnim oblogama brojne poslovne objekte, a PVC podnim oblogama vrtiće, domove za umirovljenike, škole, bolnice i brojne druge objekte.

 
 
 
 
GUMENI PODOVI
 

 

Dominantno prirodnog porijekla, dostupan u rolama te pločama. Ova vrsta poda ima izuzetna mehanička, akustička, ekološka, protuklizna i antistatička svojstva te su idealni za teretane, sportske dvorane te proizvodne pogone gdje je važna izolacija od električnog udara.
Iako se čini kako je njihova primjena isključivo u javnim, sporstkim i poslovnim prostorima, popularnija postaje i primjena u stambenim prostorima. Razlog tomu su izuzetna svojstva gumenog poda poput prirodnog materijala koji se može reciklirati te koji pruža izrazita protuklizna, antistatička i akustička svojstva te je vrlo otporan na habanje, ne upija tekućine i masti te se vrlo lako čisti i održava.

 
PROUČITE PONUDU:
 
a
 
 

UZDIGNUTI PODOVI

moderna, kvalitetna, elegantna rješenja

 
 

LAMINAT

raznovrsno, atraktivno, dugotrajno rješenje

 
 

GUMENI PODOVI

mehanička, akustička, ekološka svojstva

 
 
 

TEKSTILNE PODNE OBLOGE

kvalitetna, elegantan, trajan pod

 
 

PVC PODNE OBLOGE

otpornost na habanje, antibakterijski

 
 

SUHA GRADNJA

brzo, jednostavno, fleksibilno rješenje

 
 
 

PARKET

prirodni materijali, ekološki

 
 

LINOLEUM

raznovrsne palete boja, jednostavno održavanje,

 
 

REFERENCE

iskustvo, kvaliteta

 
 
Kontakt osoba: Zvonimir Bašić
|
Adresa: Radnička cesta 32, 10 000 Zagreb
|
email: baruno@barunointerijeri.hr
|
tel: 01/6185 844
baruno@zg.t-com.hr
fax: 01/6185 848