Baruno Interijer d.o.o. je privatna tvrtka prisutna na hrvatskom tržištu od 1997 godine.Osnovna dijelatnost tvrtke je prodaja i ugradnja raznih vrsta podova, PVC i tekstilnih podova, parketa, sportskih podova , duplih podova, otirača, taktilnih traka. Obzirom na dugogodišnje iskustvo naša je firma priznata po kvaliteti podnih obloga koje nudi. U proteklih desetak godina opremili smo duplim podovima i tekstilnim podnim oblogama brojne poslovne objekte, a PVC podnim oblogama vrtiće, domove za umirovljenike, škole, bolnice i brojne druge objekte.

 
 
 
 
LAMINAT
 

 

Raznovrsno, atraktivno te dugotrajno rješenje prikladno za uporabu u privatnim i javnim prostorima, izbor dekora nudi mogućnost opremanja i luksuznih prostora te ostalih prostora koji nisu pod velikim opterećenjem.
Laminati izgledaju kao drveni podovi, iako u njihovoj konstrukciji nema punog drveta. Izrađeni su od nekoliko materijala pod utjecajem visokog tlaka u jednu cjelinu. Površinski sloj laminata je napravljen od celuloznog papira i plastike te je zbog toga otporan na ogrebotine, a dizajnerski sloj laminata koji je slika ili uzorak je otisnut ispod površinskog sloja kako se ne bi uništio. Većina laminatnih podova je otporna na vlagu, moguće je i postaviti podno grijanje te ne upijaju u sebe te se zato vrlo lako čiste.

 
PROUČITE PONUDU:
 
a
 
 

UZDIGNUTI PODOVI

moderna, kvalitetna, elegantna rješenja

 
 

LAMINAT

raznovrsno, atraktivno, dugotrajno rješenje

 
 

GUMENI PODOVI

mehanička, akustička, ekološka svojstva

 
 
 

TEKSTILNE PODNE OBLOGE

kvalitetna, elegantan, trajan pod

 
 

PVC PODNE OBLOGE

otpornost na habanje, antibakterijski

 
 

SUHA GRADNJA

brzo, jednostavno, fleksibilno rješenje

 
 
 

PARKET

prirodni materijali, ekološki

 
 

LINOLEUM

raznovrsne palete boja, jednostavno održavanje,

 
 

REFERENCE

iskustvo, kvaliteta

 
 
Kontakt osoba: Zvonimir Bašić
|
Adresa: Radnička cesta 32, 10 000 Zagreb
|
email: baruno@barunointerijeri.hr
|
tel: 01/6185 844
baruno@zg.t-com.hr
fax: 01/6185 848