Baruno Interijer d.o.o. je privatna tvrtka prisutna na hrvatskom tržištu od 1997 godine.Osnovna dijelatnost tvrtke je prodaja i ugradnja raznih vrsta podova, PVC i tekstilnih podova, parketa, sportskih podova , duplih podova, otirača, taktilnih traka. Obzirom na dugogodišnje iskustvo naša je firma priznata po kvaliteti podnih obloga koje nudi. U proteklih desetak godina opremili smo duplim podovima i tekstilnim podnim oblogama brojne poslovne objekte, a PVC podnim oblogama vrtiće, domove za umirovljenike, škole, bolnice i brojne druge objekte.

 
 
 
 
PARKET
 

 

Vrsta podne obloge izrađena od prirodnih materijala, ekološki prihvatljiv zbog svojih reciklažnih te značajnih antialergijskih svojstva pruža jedinstven ugođaj topline, sjaja te elegancije u bilo kojem prostoru.
Neke od prednosti parketa su prirodni materijali tj. sirovina drva koje je održivi resurs, koristi se manje energije za njegovu proizvodnju od bilo koje druge podne obloge te korištenjem parketa smanjuje zagađenje atmosfere, a najviše od svega svojim prirodnim izgledom podiže dizajn samih prostorija. Postavljanje je moguće na gotovo sve podloge uz odgovarajuće materijale i pripremu, no važno je napomenuti kako je parket izrađen od drva te je zato podložan promjenama bubrenja i utezanja u doticaju sa vodom i vlagom zbog čega je zato važno premazati površinu parketa sredstvima za održavanje drvenih podnih površina uz održavanje koje je vrlo lako i jednostavno.

 
PROUČITE PONUDU:
SPAČVA
 
a
 
 

UZDIGNUTI PODOVI

moderna, kvalitetna, elegantna rješenja

 
 

LAMINAT

raznovrsno, atraktivno, dugotrajno rješenje

 
 

GUMENI PODOVI

mehanička, akustička, ekološka svojstva

 
 
 

TEKSTILNE PODNE OBLOGE

kvalitetna, elegantan, trajan pod

 
 

PVC PODNE OBLOGE

otpornost na habanje, antibakterijski

 
 

SUHA GRADNJA

brzo, jednostavno, fleksibilno rješenje

 
 
 

PARKET

prirodni materijali, ekološki

 
 

LINOLEUM

raznovrsne palete boja, jednostavno održavanje,

 
 

REFERENCE

iskustvo, kvaliteta

 
 
Kontakt osoba: Zvonimir Bašić
|
Adresa: Radnička cesta 32, 10 000 Zagreb
|
email: baruno@barunointerijeri.hr
|
tel: 01/6185 844
baruno@zg.t-com.hr
fax: 01/6185 848